Cursuri dans - Cursuri salsa - Cursuri bachata - Cursuri kizomba!

Cursuri salsa Bucuresti Sector 1

Dana Stinga

Dana Stinga

Dana Stinga - manager, instructor

Actrita, a jucat multi ani la Teatrul "Tony Bulandra", Targoviste, precum si pe multe alte scene din tara si strainatate. S-a alaturat echipei Oportunidad in 2013, preluand toate aspectele organizatorice si relatiile cu publicul. Mai mult decat atat, este cea care asigura liantul dintre minunata lumea a dansului si unicul univers al teatrului. Dupa o pregatire intensiva, din 2015 a inceput sa predea la cursurile de incepatori. De asemenea, tine cursuri de improvizatie si actorie.

"Dansul este o completare a minunatei arte a actorului. In plus, este un mod de a fi liber." - Dana

Ce spun cursantii nostri

  • I took salsa classes all over the world, from Finland to Chile. You are in my Top 3, for sure! imageSini, StudentaFinlanda Mai mult...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Ultimele articole din Blog

Milonga

Scris de Daniel Nemes  /  Publicat: Miercuri, 31 Mai 2017
Inainte de tango a fost milonga. Termenul, "multe cuvinte", a ajuns sa denumeasca petrecerile, spatiul de dans iar apoi stilul de dans inrudit cu tangoul. Aparuta in sec IX, milonga se danseaza in perechi. Spre deosebire de tango, ritmul este mai alert iar datorita lipsei de spatiu din localurile vremii, dansatorii au ajuns sa se miste in cercuri concentrice in jurul salii pentru a nu se ciocni unii cu altii.
Citește mai departe...

Galerie

  • 1

stiluri de dans pe care le poti invata alaturi de noi