Cursuri dans - Cursuri salsa - Cursuri bachata - Cursuri kizomba!

Cursuri salsa Bucuresti Sector 1

Spectacole

cursuri de dans adulti bucurestiPremiera: octombrie 2016 in cadrul Festivalului Teatrelor Dunarene.
Locul: Teatrul Tudor Vianu, Giurgiu.
Regie, coregrafie, scenariu, scenografie: Felix Crainicu.
Distributie: Dana Stinga, Evelyn Marcu, Mihaela Sandru, Teodora Daiana Pacurar, Anca Pascu, Cristina Pazurati, Serban Chitu, Mihai Hurduc, Sorin Sandu.
 

“O poveste salsa” este o comedie cinica, un spectacol “puzzle” despre relatii amoroase: povestea iubirii pure, a geloziei, a tradarii, a triunghiului amoros, a tinerilor exuberanti, a relatiei lascive etc. Liantul care le uneste pe toate: barul in care fiecare isi consuma shot-urile, sentimetele si relatiile.

Este un spectacol de teatru-dans, fara nici o vorba, cu muzica pe banda. Se danseaza salsa, bachata, kizomba, cha cha cha, rueda etc, adica muzica latino-americana, plina de viata si combustie.

“O poveste salsa” se adreseaza tuturor categoriilor de spectatori, indiferent de varsta, cultura teatrala sau nivel de inteligenta.
Cursuri de dans adulti bucuresti
Premiera: ianuarie 2011.
Locul: Filarmonica din Pitesti.
Regie, coregrafie, scenariu: Felix Crainicu.
Distributie: Paul Luculescu, Alex Sturzu, Marian Micu, Bogdan Andrei.
 
"Feel The Rhythm" este un spectacol de dans si percutie alternativa. Se Folosesc maturi, tuburi, masini de scris, pereti, butoaie si multe altele oentru a crea ritm si muzica. Dasatorii improvizeaza liber pe explozia de sunet care invaluie publicul.
 

Ce spun cursantii nostri

  • I took salsa classes all over the world, from Finland to Chile. You are in my Top 3, for sure! imageSini, StudentaFinlanda Mai mult...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Ultimele articole din Blog

Milonga

Scris de Daniel Nemes  /  Publicat: Miercuri, 31 Mai 2017
Inainte de tango a fost milonga. Termenul, "multe cuvinte", a ajuns sa denumeasca petrecerile, spatiul de dans iar apoi stilul de dans inrudit cu tangoul. Aparuta in sec IX, milonga se danseaza in perechi. Spre deosebire de tango, ritmul este mai alert iar datorita lipsei de spatiu din localurile vremii, dansatorii au ajuns sa se miste in cercuri concentrice in jurul salii pentru a nu se ciocni unii cu altii.
Citește mai departe...

Galerie

  • 1

stiluri de dans pe care le poti invata alaturi de noi