Cursuri dans - Cursuri salsa - Cursuri bachata - Cursuri kizomba!

Cursuri salsa Bucuresti Sector 1

Noul site Oportunidad

Oporunidad

Luna august 2015 aduce cu sine noul site al scolii de dans Oportunidad. O schimbare pe care am facut-o pentru voi, astfel incat navigarea sa fie mai usoara si totul sa fie mai accesibil si mai placut.

In bara de sus poti gasi toate informatiile necesare despre noi, despre soala, ce stiluri de dans poti invata, cum te poti programa si multe alte informatii utile.

Daca nu am reusit sa intampinam toate neclaritatile pe care le-ai putea avea, nu ezita sa ne contactezi. Te invitam sa o faci, indiferent de motiv, chiar si pentru a ne trimite un salut sau cateva cuvinte, sugestii si propuneri.

Tot din bara de sus, poti accesa blogul. Povesti despre dans, impresii personale, istorii mai mult sau mai putin placute, dar adevarate. Poti fi unul din cei care scriu in blogul nostru. Ne intereseaza sa promovam dansul, bunul simt si partea frumoasa a dansului social.

Cu speranta ca noul site este pe placul tau, iti multumim ca ne urmaresti! Ne vedem la studio, sau pe ring. Intotdeauna cu placere!

Echipa Oportunidad

Ce spun cursantii nostri

  • I took salsa classes all over the world, from Finland to Chile. You are in my Top 3, for sure! imageSini, StudentaFinlanda Mai mult...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Ultimele articole din Blog

Milonga

Scris de Daniel Nemes  /  Publicat: Miercuri, 31 Mai 2017
Inainte de tango a fost milonga. Termenul, "multe cuvinte", a ajuns sa denumeasca petrecerile, spatiul de dans iar apoi stilul de dans inrudit cu tangoul. Aparuta in sec IX, milonga se danseaza in perechi. Spre deosebire de tango, ritmul este mai alert iar datorita lipsei de spatiu din localurile vremii, dansatorii au ajuns sa se miste in cercuri concentrice in jurul salii pentru a nu se ciocni unii cu altii.
Citește mai departe...

Galerie

  • 1

stiluri de dans pe care le poti invata alaturi de noi