Diva Dancewe use a variety of techniques to make class fun for our students!

image

Programe individuale sau pentru corporatii

corporatiiInstructorii de la scoala de dans, teatru si improvizatie Oportunidad s-au format ca profesionisti in urma pregatirii temeinice in mai multe domenii: dans, teatru, sociologie, tehnici de dezvoltare personala etc. Tocmai de aceea, pentru noi, dansul reprezinta mai mult decat o simpla miscare pe muzica si il privim ca o modalitate de relaxare, de terapie si de evolutie personala. La fel, tehnicile de actorie sau de improvizatie reprezinta pentru noi niste instrumente exceptionale pe care le folosim in viata de zi cu zi. Ti le putem oferi si tie.

Probleme pe care le poti rezolva prin workshop-urile noastre intensive

- dificultatile de comunicare,        - lipsa vitezei de reactie,

- timiditatea,                                    - inhibitia,

- teama de penibil,                         - creativitatea redusa. 

Ce poti sa iti dezvolti prin workshop-urile noastre intensive

- capacitatea de lucru in grup,            - implicare fizica in actiune,

- intuitia,                                                  - adaptarea la necunoscut,

- spontaneitatea,                                   - umorul. 

SPUNE-NE CE AI NEVOIE SI ITI VOM FACE O OFERTA PERSONALIZATA

Relaxare

Prin felul in care dezvoltam fiecare curs, va fi foarte usor sa asimilezi conceptele de baza ale oricarui gen abordat, fie ca este vorba de dans, teatru sau improvizatie. Facem pasi mici si siguri, astfel incat sa nu fie depasita zona de confort decat atunci cand acesta este scopul declarat. Ce ne propunem este sa ne putem bucura impreuna intr-o atmosfera placuta si activa in care sa invatam ceea ce ne propunem. Scopul final este acela de a ne fi insusit instrumente noi, eficiente si puternice.

rasul in dansTerapie

Arta in miscare este o terapie impotriva sedentarismului, a timiditatii si a plictiselii. Bucuria emanata in timpul exercitiilor, modul de comunicare (non)verbal dintre parteneri, tonusul ridicat pe care il ai dupa lucrul alaturi de noi - toate acestea ne determina sa afirmam ca arta este o terapie minunata.

Alternativa

Arta in miscare (dans, teatru, improvizatie) este alternativa dinamica pe care o are fiecare la indemana. In locul unei seri in fata televizorului se poate alege o varianta care sa conteze pentru sanatatea si buna stare generala a fiecaruia.

Evolutie personala

Pentru multi, comunicarea reprezinta un prag greu de depasit, iar exprimarea libera in public poate fi o provocare. Insusirea tehnicilor predate aduce incredere in fortele proprii, depasirea timiditatii si creativitate in abordarea oricaror probleme cotidiene. Poate e greu de crezut, dar un dansator, de exemplu, este un om care vede viata in culori deschise si optimiste. Cineva care stapaneste tehnicile umorului, are charisma si atrage ca un magnet. O persoana spontana si inteligenta este admirata. Exemplele ar putea continua.

Ce spun cursantii nostri

  • Eu nu stiam nimic de tehnica si de styling in Salsa si Bachata. Felix mi-a explicat totul. imageMarianaItalia/Romania
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Ultimele articole din Blog

Dans si muzicalitate 1

Scris de Felix Crainicu / Publicat: Vineri, 24 Martie 2017
Ce te face un dansator/dansatoare de salsa? Sau de bachata. Sau vals. Sau de tango, sau street. Sau de dansuri populare? Fara indoiala efectuarea unor miscari specifice fiecaruia din aceste dansuri. Asadar: ca sa fiu dansator de salsa, unul bun, trebuie sa invat acele miscari magice. Fetele de pe margine vor scoate mici tipete de uimire cand o sa vada ce combinatii sofisticate fac sau - in cazul in care sunt fata - li se va declansa un fel de reflex al lui Pavlov baietilor care se uita la serpuirea corpului meu. Asa sa fie?
Citește mai departe...

Galerie

  • 1