Cursuri dans - Cursuri salsa - Cursuri bachata - Cursuri kizomba!

Cursuri salsa Bucuresti Sector 1

Pole dance

Pole dance

Pole Dance - pentru un corp perfect

 

Pole dance este unul din cele mai in voga dansuri ale momentului. Notorietatea sa, in crestere continua, l-a dus la pana Jocurile Olimpice. Bariera a fost rupta, dansul a devenit nu doar un sport, ci unul olimpic.

INSCRIE-TE ONLINE LA CURSUL DE DANS LA BARA SI AI REDUCERE 50% IN A TREIA LUNA DE CURS

Este spectaculos si impresioneaza prin rafinament, senzualitate, forta. Practicantii de pole dance sau pole fitness aleg dinamismul, spectaculosul si senzualitatea. Toate se imbina armonios prin dansul la bara. Mai mult decat atat, pole dance-ul este un liant unic intre gimnastica si dans, o combinatie care poate fi asemuita doar cu patinajul artistic. Poate fi practicat atat de fete, cat si de baieti.

 

Beneficii: definirea musculaturii, tonifierea intregului organism, dezvoltarea armonioasa a corpului. Practicantii de pole dance vorbesc mereu despre provocarea pe care o reprezinta pentru ei acest stil de dans. 

 

La cerere, scoala de dans Oportunidad organizeaza workshop-uri si cursuri particulare sau intensive de pole dance. Afla despre abonamente sau despre instructorul scolii de dans Oportunidad, Diana.

Ce spun cursantii nostri

  • I took salsa classes all over the world, from Finland to Chile. You are in my Top 3, for sure! imageSini, StudentaFinlandaMai mult...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Ultimele articole din Blog

Milonga

Scris de Daniel Nemes / Publicat: Miercuri, 31 Mai 2017
Inainte de tango a fost milonga. Termenul, "multe cuvinte", a ajuns sa denumeasca petrecerile, spatiul de dans iar apoi stilul de dans inrudit cu tangoul. Aparuta in sec IX, milonga se danseaza in perechi. Spre deosebire de tango, ritmul este mai alert iar datorita lipsei de spatiu din localurile vremii, dansatorii au ajuns sa se miste in cercuri concentrice in jurul salii pentru a nu se ciocni unii cu altii.
Citește mai departe...

Galerie

  • 1

stiluri de dans pe care le poti invata alaturi de noi