Inainte de orice trebuie sa felicitam organizatorii pentru munca si efortul depus, Ciprian si Elena - respect, multumim ca ne-ati oferit ocazia sa ne bucuram,sa invatam si sa dansam! Cum a fost la festival? Woooow... am febra musculara, ce sa mai! Mi-am dezmortit toti muschii Ce am descoperit?

CU CAT DESCOPERI MAI MULTE EXCEPTII DE LA REGULA, CU ATAT RAZI MAI MULT PE RINGUL DE DANS! De ce in pereche se danseaza de unul singur?

Cursuri salsa BucurestiIn ceea ce ma priveste, simt o mare nevoie de a ma conecta cu partenerul in momentul dansului iar pentru asta am nevoie ca inceputul sa nu fie brusc!!!!! Primele 30-40 de secunde ar trebui sa constituie un preludiu in care sa-mi dau seama, sau sa-si dea seama, de nivelul meu! In plus, daca ma privesti in ochi, draga partenerule, si-mi zambesti, inseamna ca esti prietenos si o sa ne distram! In cazul in care aceste lucruri nu se intampla voi incerca pe cat posibil sa te urmez, sa te fac atent, sa-ti zambesc, sa te surprind si... daca nici asa nu o sa reusesc sa-ti captez atentia, va trebui sa ma bucur de una singura ca sa nu ma plictisesc pe parcursul melodiei! Daca esti avansat, te rog, coboara un pic peste nivelul meu! S-ar putea sa descoperim lucruri minunate care sa ne faca sa zambim!

Refuzul politicos! Am primit un raspuns genial: "Dansezi? ... Vreau sa invit pe altcineva! " :)))))))) Parca ar fi fost mai politicos sa primesc un raspus de genul: "Imi pare rau, am promis dansul asta altcuiva!" Daca din orice motiv nu vreti sa dansati cu cineva, fiti politicosi!

dana blog xConcursul Crazy Salsa Fest! Am vazut niste dansatori geniali, care executau cu mare acuratete niste scheme, dar carora le lipsea cu desavarsire latura umana, bucuria si emotia dansului! In momentul in care iti pui un costum pe tine, adica ceva cu care nu te imbraci in fiecare zi, trebuie sa ai o anumita atitudine... am vazut fete frumoase care dansau frumusetea... De ce? Asta deja o vedem... Mi-ar fi placut tare mult sa simt si emotie. Patinatorii executa scheme super complicate, dar in afara de tehnica au o poveste, un mesaj, personaje si interpreteaza muzica provocandu-i spectatorului emotie! De ce nu ar fi la fel si in salsa? Dansul e tot o arta, iar arta trebuie sa fie completa! Concluzie: nu vreau sa fiu robotel imitator!!!!

Dragii mei incepatori, daca iubiti acest fenomen, gasiti mijloace sa puteti exprima acest lucru si nu o sa bage nimeni in seama greselile! Si daca gresiti, asumati-va cu zambet fastaceala!!!! 

Oportunidance

DANCE YOUR WAY TO OTHER CULTURES
  • Scoala de dans Oportunidad, alaturi de institutii europene de prestigiu, va propune un proiect european unic!
  • Toate cursurile video sunt gratuite si inregistrate prin proiectul "Oportunidance".

Afla mai multe 

Cine Este Online

Avem 7 vizitatori și nici un membru online

Incepatori video

Cursuri video gratuite pentru incepatori.

Intermediari video

Cursuri video gratuite pentru intermediari.

Avansati video

Cursuri video gratuite pentru avansati.