Am nevoie sa va spun povestea mea. Sunt... un om printre oameni. Unul pentru care muzica, pana acum aproape doi ani, era singura arta descoperita, ce-i drept, inca din frageda pruncie. Din dragoste pentru semenii mei, am ales sa le indrum pasii spre muzica, incepand cu cei mai mici dintre ei. Imi place mult sa ma bucur de ceea ce fac, atata timp cat invat continuu. Nu iubesc schimbarile, dar sunt total impotriva perimarii. Dansul reprezinta pentru mine o veche pasiune, pastrata intr-un colt, pana cand am reusit sa o regasesc alaturi de Oportunidad.

Cursuri de dans in centrul BucurestiuluiCe puteti invata alaturi de Scoala de dans Oportunidad, fie ca sunt cursuri de dans, cursuri de salsa sau cursuri de bachata? Consider ca raspunsul corect ar fi: ce vreti voi sa fie, sau, mai exact, ce aveti nevoie. Poate fi un loc unde iti lasi trairile sa curga, o sansa de a invata sa te misti fara constrangeri, o poarta spre autocunoastere, la fel de bine cum poate fi un moment. Important este faptul ca, odata ce ai fost acolo, te-ai gasit influentat, cumva, in modul de a-ti fi trait viata mai departe, fie ca ai ales sa ramai alaturi sau nu. Asta inseamna ca poate fi orice, mai putin nimic.

Aici am invatat ce inseamna libertatea de (in) miscare, fara sa fiu nevoita sa stiu „figuri”, ci doar concepte aplicate, astfel incat sa pot intelege muzica in mod complet: minte, trup si suflet. Pentru asta, am descoperit o echipa cu totul speciala, formata din instructori deosebiti, care-si propune sa-si ajute cursantii axandu-se pe efortul propriu al acestora, astfel fiind stimulate motivatia si capacitatile creatoare ale fiecarui individ. La Oportunidad am gasit prieteni care nu au nevoie de cuvinte pentru a reusi sa te faca sa zambesti, chiar si-atunci cand nu intrezaresti cum. Tot aici mi-am retrait copilaria, la modul cel mai pur, invatand sa cad, sa ma ridic, in hohote de ras.

Cursuri de dans in centrul BucurestiuluiSunt convinsa ca dupa ce voi incheia aceste randuri, ma voi gandi la toate lucrurile pe care am omis a vi le spune, cu sau fara vointa... tocmai de aceea,  am simtit ca trebuie sa ma adresez voua si altfel decat prin cuvinte (scuzati stangacia). Am facut-o, asternandu-mi gandurile pe note muzicale, transformate in sunete insotite de cuvinte, pentru a ma putea exprima asa cum stiu mai bine sa o fac, neavand „pretentie de nas”.

Va iubesc, oameni! Nu va fie teama, nu invinuiti timpul sau orice altceva, alegeti sa va fie bine! 

Un articol de Stefania Elena Istrate.
 

Oportunidance

DANCE YOUR WAY TO OTHER CULTURES
  • Scoala de dans Oportunidad, alaturi de institutii europene de prestigiu, va propune un proiect european unic!
  • Toate cursurile video sunt gratuite si inregistrate prin proiectul "Oportunidance".

Afla mai multe 

Cine Este Online

Avem 331 vizitatori și nici un membru online

Incepatori video

Cursuri video gratuite pentru incepatori.

Intermediari video

Cursuri video gratuite pentru intermediari.

Avansati video

Cursuri video gratuite pentru avansati.