Felix Crainicu

Felix Crainicu - fondator Oportunidad

Regizor, coregraf, dansator, realizator radio, scriitor. Peste cincisprezece ani de experienta in dans, teatru, salsa. In lumea salsa a studiat cu cei mai mari profesori din lume si a urcat pe scena in mai multe tari din Europa sau America. Larga experienta artistica, pe scena si in spatele ei. Realizator de spectacole si show-uri.

“He is one of the fastest learners I've ever met. While in Romania, he picked up Musicality as if he had done it his entire life. He was so thirsty to learn more, it was a dream working with him. I'd love to see how far he's come. He is an example Musicalist for Eastern European Salseros.” - Eddie The Salsafreak

(Este unul din cei mai rapizi cursanti pe care i-am intalnit vreodata. Cand eram in Romania, a prins muzicalitatea de parca asta ar fi facut toata viata. Era insetat sa invete mai mult, a fost un vis frumos sa lucrez cu el. Mi-ar placea sa vad cat de departe a ajuns. Este un exemplu pentru toti dansatorii de salsa din Europa de Est care au ales muzicalitatea in dans.)

“Smooth!” - Susana Montero

Interviu cu Felix

Dupa multi ani pe scena si in spatele ei, in iarna lui 2011, Felix Crainicu s-a decis sa puna bazele acestei scoli de dans, teatru, improvizatie si dezvoltare personala. Prin urmare, 1 martie 2011 a insemnat momentul inaugurarii. De atunci a urmat o serie lunga de cursuri, workshop-uri, show-uri si evenimente. La 1 martie 2013, pentru ca numele mai era reprezentativ, Oportunidad Escuela de Salsa a devenit Oportunidad Escuela de Baile.

"Niciodata nu este tarziu pentru dansul social, iar eu sunt exemplul viu. Am inceput sa dansez pe la 27-28 de ani. Pana atunci nu facusem nici un pas de dans. Niciodata! Dupa cativa ani dansam in Europa, pe scena, in spectacole de teatru-dans. Totul este sa vrei sa incepi." - Felix