salsa

Salsa

L.A. Style, N.Y. Style, Cubana / Rueda, On Clave, Mambo, Cha-Cha-Cha, Son, Merengue, Cumbia, Lady & Man Styling.

Afla mai multe

miri

Dansul mirilor

Rapid si eficient! Te ajutam sa-ti completezi cea mai frumoasa zi cu un dans pe masura. Tu alegi stilul, noi te invatam!

Afla mai multe

bachata

Bachata

Clasic, Dominican, Sensual, Street. Incerca cel mai romantic si jucaus dans de cuplu si vei fi cucerit pentru totdeauna.

Afla mai multe

silhouette

Improvizatie

Dezvoltare personala prin improvizatie. Te ajutam sa-ti depasesti temerile: comunicare, lucru in echipa, vorbire in public!

Afla mai multe

pole

Pole Dance

Corp perfect, tonifiere, definire, armonie. Toate acestea se castiga prin dansul la bara. Rafinament, senzualitate, forta!

Afla mai multe

particular

Ore particulare

De la vals si tango pana la kizomba si dansuri populare. Alege stilul si noi te invatam. Doi instructori pentru un cursant!

Afla mai multe

Oportunidad este singura scoala de dans care nu are concurenta. De ce? Pentru ca nu intram in competitie cu nimeni. Nu avem nimic de dovedit, ne propunem doar sa perseveram continuu. Singurul nostru adversar este propria limita si tot ce ne dorim este ca maine sa fim mai buni decat suntem azi.

Nu vrem sa aratati ca noi, ci sa fiti voi insiva. Fie ca este vorba de cursuri de dans, cursuri de teatru sau cursuri de improvizatie, ne intereseaza dezvoltarea propriei personalitati, nu imitarea persoanei din fata.

Din respect pentru marii instructori si dansatori ai lumii, pe care fie ii cunoastem personal, fie doar ii admiram de la distanta, Oportunidad nu ofera cursuri pentru avansati. Totusi, pentru dansatorii avansati oferim asistenta si indrumare pentru diferite tehnici.

Vrei sa predai la scoala de dans Oportunidad?

Scoala noastra are portile deschise! Trimite-ne un email sau da-ne un telefon si spune-ne mai multe despre tine! Fii pregatit sa ne povestesti despre experienta ta si ce vrei sa realizezi. CV-ul sau imaginile filmate ajuta.