Pole dance

Pole Dance - pentru un corp perfect

 

Pole dance este unul din cele mai in voga dansuri ale momentului. Notorietatea sa, in crestere continua, l-a dus la pana Jocurile Olimpice. Bariera a fost rupta, dansul a devenit nu doar un sport, ci unul olimpic.

INSCRIE-TE ONLINE LA CURSUL DE DANS LA BARA SI AI REDUCERE 50% IN A TREIA LUNA DE CURS

Este spectaculos si impresioneaza prin rafinament, senzualitate, forta. Practicantii de pole dance sau pole fitness aleg dinamismul, spectaculosul si senzualitatea. Toate se imbina armonios prin dansul la bara. Mai mult decat atat, pole dance-ul este un liant unic intre gimnastica si dans, o combinatie care poate fi asemuita doar cu patinajul artistic. Poate fi practicat atat de fete, cat si de baieti.

 

Beneficii: definirea musculaturii, tonifierea intregului organism, dezvoltarea armonioasa a corpului. Practicantii de pole dance vorbesc mereu despre provocarea pe care o reprezinta pentru ei acest stil de dans. 

 

La cerere, scoala de dans Oportunidad organizeaza workshop-uri si cursuri particulare sau intensive de pole dance. Afla despre abonamente sau despre instructorul scolii de dans Oportunidad, Diana.