Ne place sa visam

Nu ne limitam la ringul de dans, cautam sa ne exprimam prin toate mijloacele artistice.

Viseaza cu noi

Cursuri gratuite

Va oferim cursuri gratuite de dans - salsa, bachata, kizomba etc. Atat la sala, cat si pe suport video.

Cursuri GRATUITE de dans

Ne pasa!

Pentru noi conteaza dansul social. Avem grija si de ceilalti, nu doar de noi insine.

Vino alaturi de noi

 • Cat ma costa?+

  Avem cel mai mic pret si cel mai bun raport calitate/cost. Cu 200 de lei, poti veni la peste 80 de cursuri lunar!!!! (salsa, bachata si kizomba). Intra in pagina Scoala / Preturi si vei afla toate amanuntele.
 • Trebuie sa am partener/a pentru a veni la dans?+

  Nu! La cursurile noastre, partenerii se schimba des, tocmai pentru a putea dansa cu oricine, oricand, oriunde. Totusi: daca vrei sa vii cu jumatatea ta si nu vrei sa dansezi cu altcineva, anunta instructorul la inceputul cursului. Dorinta iti va fi respectata.
 • Care sunt modalitatile de plata?+

  Cash, la receptia scolii, sau prin virament bancar. Nu poti plati folosind un card la receptie. Vei primi bon fiscal de fiecare data. La solicitare, oferim factura si chitanta.
 • Sunt prea batran sa dansez?+

  Niciodata! Dansul social nu are varste. Poti incepe in copilarie, sau la tineretea a treia. Nu lasa varsta sa stea in calea bucuriei tale, pur si simplu vino si danseaza. Te vom primi cu bratele deschise.
 • Dupa cate cursuri pot dansa in club?+

  Depinde de "bagajul" tau informational si genetic. Daca ai facut miscare pana acum (sport, actorie etc), iti va fi mai simplu. Daca nu, este vorba doar de ambitia ta. Indiferent de situatie, cu o medie de 15 cursuri pe luna, vei putea dansa in club dupa 2-6 luni.
 • Pot lua lectii particuare?+

  Da. Sunt cele mai bune daca vrei sa evoluezi repede si sigur. Unul sau doi instructori se vor ocupa exclusiv de tine si te vor asista pentru a invata dansul repede si eficient.
 • Aveti oferte de grup?+

  Da. Ia legatura cu noi, spune-ne ceea ce doresti si iti vom oferi cea mai buna varianta pentru tine.
 • Dansul mirilor?+

  Da. Te putem ajuta sa ai un dans minunat in cel mai frumos moment din viata ta. Ia legatura cu noi, spune-ne ce doresti si te vom ajuta. Consultanta gratuita.
 • De ce as alege scoala de dans Oportunidad?+

  Pentru ca avem o echipa formata din profesionisti. Pentru ca ne dorim sa iti dezvolti personalitatea, nu sa ne copiezi. Pentru ca alaturi de noi vei invata intr-un mediu placut si vei fi mereu cu zambetul pe buze.
 • 1

Scoala de dans Oportunidad

 1. Nu exista intrebari stupide. Este un lucru in care credem cu tarie, stiind ca orice incepator are multe neclaritati.
 2. Exista doar raspunsuri proaste. Un alt lucru in care credem, avand incredere in cunostintele pe care le avem si in experienta dobandita.

Nu vrem sa fii ca noi, ci vrem sa fii tu insuti! Iti oferim instrumentele prin care sa te descoperi si sa arati tuturor personalitatea ta. E unica!