Primul curs este gratuit: salsa-bachata-kizombaReducere 50% pentru a treia luna de curs la inscrierea online!

Salsa-Bachata-Kizomba
90 de lei /luna
22.5 Lei/Sedinta 4 Cursuri/Luna Inclusiv Cubana/Lady Styling Dans Relaxant Toate Stilurile 1 Sedinta 60 de minute
Salsa-Bachata-Kizomba
170 de lei /luna
11.3 Lei/Sedinta 15 Cursuri/Luna Inclusiv Cubana/Lady Styling Dans latino Intensiv Toate Stilurile 1 Sedinta 60 de minute
Salsa-Bachata-Kizomba
140 de lei /luna
14 Lei/Sedinta 10 Cursuri/Luna Inclusiv Cubana/Lady Styling Dans Cu Obiectiv Toate Stilurile 1 Sedinta 60 de minute
"All inclusive"
220 de lei /luna
Cursuri Salsa/Bachata/Kizomba: 220 de lei - 56 sedinte/luna 3.92 lei - sedinta  Dans latino Intensiv Toate Stilurile 1 Sedinta 60 de minute   
Salsa & Bachata

Intrebari frecvente

Aveti si optiunea "nelimitat" la abonamente?

Da. Pentru cursurile de salsa, bachata si kizomba poti alege "Abonamentul nelimitat". Vei putea participa la toate sedintele de salsa, bachata si kizomba dintr-o luna calendaristica. Retine, aceste sedinte se vor efectua intr-o luna de zile de la data la care ai facut abonamentul. Cost - 200 de lei.

 

Ce fac daca nu pot veni?

Ne anunti din timp. Pot aparea concedii sau alte motive. Vino la sala si spune-ne, sau da-ne un telefon. Vom prelungi perioada abonamentului sau vom gasi impreuna o varianta prietenoasa pentru tine. Insa trebuie sa ne spui din timp, nu cand ai revenit.

 

Care sunt modalitatile de plata?

Cash, la sala, sau prin transfer bancar. Pentru a doua varianta, te rugam, solicita-ne pe email contul. Nu poti plati cu un card. De fiecare data vei primi bon fiscal. La solicitare, oferim factura si chitanta.

Abonamente pentru copii?

Da. Abonamentul lunar (care include 8 sedinte) este de 150 de lei. Costul unei sedinte este de 25 de lei. Abonamentul este valabil o luna. Sedintele se vor efectua de-a lungul unei luni calendaristice. Daca ne anuntati in timp util, abonamentul poate fi "inghetat" pentru cateva zile.

 

Cat costa ora particulara?

Depinde cate ore alegi. Pretul scade direct proportional cu numarul de sedinte achitat. O sedinta - 100 de lei. Cinci sedinte - 450 de lei. Zece sedinte - 800 de lei. O sedinta particulara dureaza 60 de minute.

 

Cat costa oferta personalizata "corporate"?

Depinde de mai multi factori: ce ai nevoie, cat dureaza, cate persoane sunt implicate, unde vrei sa aiba loc evenimentul etc. Solutia cea mai simpla este sa ne spui ce vrei si sa gasim impreuna solutia ideala.