Scoala de dans Bucuresti Sector 1

Scoala de dans Oportunidad - Regulament

 

Unu

Toate cursurile se achita in avans. Taxele sunt nerambursabile. Spre deosebire de sedintele achitate cand si cand, abonamentele sunt facute in avantajul celui care le achizitioneaza, pentru ca ne intereseaza fidelizarea, nu prezentele sporadice la cursuri.

Doi

Un abonament se achizitioneaza pe o perioada fixa - o luna de zile. Daca perioada a expirat, abonamentele isi pierd valabilitatea. Abonamentele sunt nominale si nu sunt transmisibile. Daca abonamentele nu sunt folosite din motive care tin de posesorul lor, valabilitatea este pierduta. Scoala de dans Oportunidad poate accepta anumite motive exceptionale pentru prelungirea valabilitatii abonamentului: probleme de sanatate, concediu, sarbatori.

Trei

Cursurile au o durata de 60 de minute. Daca un curs nu se face din motive care tin de scoala de dans Oportunidad, cursul va fi reprogramat. Se poate intra in sala dupa ce a inceput cursul, dar asta atrage dupa sine bifarea unei sedinte de abonament (indiferent de timpul scurs de la inceperea cursului respectiv).

Patru

Avand in vedere numarul limitat de locuri, la anumite cursuri vi se va cere sa va faceti programare in avans. In caz de nerespectare a programarii, cursul pentru care a fost facuta programarea este pierdut. Daca anuntati in timp util ca nu puteti veni, programarea va fi refacuta.

Scoala de dans Bucuresti Sector 1Cinci

La intrarea la curs este obligatorie prezentarea legitimatiei. Aceasta va fi lasata la receptie si va fi ridicata in momentul in care veti parasi sala de curs. Legitimatia scolii de dans Oportunidad, sau achitarea sedintei respective, sunt unicele optiuni pentru a putea intra in sala de curs.

Sase

Pentru cursurile de dans sunt recomandati pantofii speciali. Nu veniti la cursurile de dans cu pantofi tip sport, cu talpa dura sau de cauciuc. Va vor face probleme la glezne si genunchi. Nu folositi pantofi cu toc cui sau de metal. Pentru cursurile de mentinere corporala (aerobic, fit & tone etc) veniti cu incaltaminte adecvata, care sa va permita miscarea. Tinem la curatenie, de aceea nu este permis accesul in sala cu pantofii folositi pe strada.

Sapte

Oportunidad nu isi asuma responsabilitatea pentru bunurile pierdute sau furate in interiorul scolii. Nu lasati obiecte de pret nesupravegheate.

Opt

Scoala de dans Oportunidad isi rezerva dreptul de a modifica taxele sau orarul fara notificare prealabila. Cu toate acestea, ne vom stradui sa anuntam toti cursantii in timp util de orice schimbare. Va rugam, verificati periodic programul.

Scoala de dans Bucuresti Sector 1Noua

Sanatate si siguranta! Sunt cele doua aspecte deosebit de importante pentru scoala de dans Oportunidad, atat in ceea ce priveste cursantii, cat si personalul nostru. Orice forma de activitate fizica desfasurati alaturi de noi, aceasta este binevenita pentru tonusul si organismul dvs. Totusi, daca a trecut vreme indelungata de cand nu ati mai depus efort fizic, va recomandam un control medical de rutina inainte de a va solicita corpul. Acest lucru este valabil in egala masura si pentru cei care sufera de diferite afectiuni sau tulburari ale sanatatii - intrebati medicul daca aveti voie sa lucrati alaturi de noi. In timpul orelor noastre va sfatuim sa lucrati la propria dvs capacitate si la propriul nivel de conditie fizica (sanatate). Va cunoasteti capacitatile organismului dvs, asadar lucrati la un nivel la care sa va simtiti confortabil. Daca este cazul, va rugam sa va informati instructorul in legatura cu orice afectiuni aveti inainte de ora si sa spuneti despre aceasta si partenerilor in timpul cursului daca este necesar. Este important ca orice cursant sa fie constient nu numai de propria lui siguranta, ci si de siguranta celor din jur. La scoala de dans Oportunidad ne straduim sa va oferim un mediu sigur si sanatos in care sa se invete sau sa se lucreze, de aceea ne asteptam ca toti cursantii nostri sa respecte acest lucru la randul lor. Concret - cursantii trebuie sa se comporte intr-un mod care ajuta la pastrarea sigurantei, atat a lor cat si a celor din jur. Zona de dans/miscare trebuie pastrata curata si libera de orice element care poate determina alunecari sau caderi. Evitati sa varsati lichide pe parchet. In cazul in care se intampla, anuntati imediat la receptie. Fumatul nu este permis in sala de dans sau in zona de receptie. Exista in cladire spatii speciale in care se poate fuma.

Zece

Contactul fizic cu instructorii poate fi necesar atunci cand veti dansa sau cand va fi cazul unor corectari ale pozitiei. Cursantii care nu se simt confortabil cu contactul fizic (al instructorilor sau al altor cursanti) ne vor informa, fara nici o ezitare, imediat.

Unsprezece

Cursantii trebuie sa ajunga la timp la ore, imbracati si incaltati corespunzator. De asemenea, cursantii sunt raspunzatori pentru igiena lor personala. Va rugam sa tineti cont de faptul ca alti cursanti vor dansa in imediata apropiere. Oportunidad recomanda sa aveti intotdeuna la dvs o cutie cu bomboane mentolate, eventual un deodorant si/sau un tricou de schimb. In aceasta directie va recomandam volumul Eticheta in dansul social, Editura Ponte, autor Felix Crainicu.

Scoala de dans Bucuresti Sector 1Doisprezece

Este important ca in timpul exercitiilor fizice sa consumati apa la intervale regulate pentru a va mentine hidratarea.

Treisprezece

La cursurile de la scoala de dans Oportunidad conteaza distractia, dar pe primul loc este invatarea. Cursantul trebuie sa asculte ceea ce ii spune instructorul. Daca un cursant cauzeaza in mod repetat intreruperi (care nu au legatura cu ceea ce se lucreaza/preda in acel moment) va fi rugat sa paraseasca sala.

Paisprezece

Daca nu intrati pentru a participa, nu este permis accesul in sala de dans pana nu s-a terminat cursul care este in desfasurare. Scoala de dans Oportunidad isi rezerva dreptul de a repartiza instructorii la fiecare curs in functie de cerintele scolii si ale cursantilor. In cazul in care se produce un mic decalaj orar al cursurilor, durata de 60 de minute a sedintei va fi pastrata.

Cincisprezece

Este interzisa, in spatiul scolii de dans Oportunidad, oferirea de materiale promotionale si/sau reduceri pentru produse de orice natura care nu tin de scoala noastra. In cazul in care doriti sa devenim parteneri, va rugam sa ne contactati direct.

Saisprezece

Pentru ca ne dorim ca la cursurile noastre sa primeze buna dispozitie, ne rezervam dreptul de a ne selecta cursantii.

Saptesprezece

Reduceri - scoala de dans Oportunidad va cauta sa ofere in permanenta cupoane de reduceri prin siteurile partenere. Totusi, de un asemenea voucher nu se va putea beneficia decat o singura data, daca nu ati mai avut un abonament la scoala noastra.

Optsprezece

Confidentialitate. Protejarea intimitatii dvs este importanta pentru noi. Ne straduim sa pastram confidential informatiile dvs personale. Scoala de dans Oportunidad strange anumite informatii cu caracter personal pentru a va putea oferi servicii mai bune, pentru a va putea oferi un bun acces la serviciile noastre si pentru a putea largi gama ofertei pe care v-o adresam. Includem aici si anumite evenimente organizate de alte scoli din Romania sau din strainatate care consideram ca ar putea fi in interesul dvs. Informatiile dvs personale sunt protejate de catre Oportunidad si nu vor fi oferite companiilor de marketing sau altor companii. Personalul nostru este instruit sa nu ofere informatiile dvs personale unor terti straini de Oportunidad. Aveti intotdeauna dreptul de a accesa informatiile pe care le detinem despre dvs. Daca doriti sa modificati aceste informatii o puteti face folosind orice contact.

Acesta este regulamentul de ordine interioara pentru scoala de dans Oportunidad. Vi se va cere sa semnati ca sunteti de acord cu toate acestea atunci cand va veti inscrie la cursurile noastre.