Cursuri dans Bucuresti Sector 1

Salsa Video

Cursuri gratuite de salsa LA, NY, Clave, Mambo, Lady Styling, Man Styling etc.

Cursuri gratuite

Cursuri dans Bucuresti Sector 1

Bachata Video

Cursuri gratuite de bachata, toate stilurile si toate nivelurile.

Cursuri gratuite

Cursuri dans Bucuresti Sector 1

Alte Stiluri Video

Cursuri gratuite de kizomba, merengue, cha cha cha, cumbia etc.

Cursuri gratuite

 
Cursuri de dans adulti BucurestiPentru multi cubanezi, salsa este o parte a culturii nationale. Toata lumea o canta sau o danseaza. Probabil ca este cea mai buna propaganda care a fost facuta vreodata pentru exotica insula. Plecand de la radacinile gasite in son, mambo sau guaguanco, dansul salsa continua sa se reinventeze zi de zi prin insasi cei care il practica. Nu de alta, dar este acel dans care iti da voie sa aduci ce ai mai bun "acasa". Ai studiat contemporan, flamenco sau stii cativa pasi de sarba? Perfect! Totul poate fi incorporat in propriul tau stil de salsa.
 
Revenind la subiect, insa: La Montagna inseamna un pas de baza, apoi Sombrero, Enchufle cu doua maini si finalizare prin spin cubanez, inca o miscare de Enchufle si eternul Dile Que No. In realitate este mult mai simplu decat pare in scris. Urmariti cursurl de dans gratuit oferit prin proiectul european Oportunidance si va veti convinge singuri. Ca si in alte instructionale video, Dimitrie si Andreea desfac succesiunea pe intelesul tuturor, asa ca va fi extrem de simplu sa asimilati miscarea si sa o puteti folosi in club.
 
La Montagna este o miscare din rueda de casino destinata dansatorilor intermediari. Nu este complicata, dar necesita atentie si un lead corect. Va multumim pentru ca ne urmariti si va dorim vizionare placuta. 

Oportunidance

DANCE YOUR WAY TO OTHER CULTURES
  • Scoala de dans Oportunidad, alaturi de institutii europene de prestigiu, va propune un proiect european unic!
  • Toate cursurile video sunt gratuite si inregistrate prin proiectul "Oportunidance".

Afla mai multe 

Incepatori video

Cursuri video gratuite pentru incepatori.

Intermediari video

Cursuri video gratuite pentru intermediari.

Avansati video

Cursuri video gratuite pentru avansati.