Cursuri dans Bucuresti Sector 1

Salsa Video

Cursuri gratuite de salsa LA, NY, Clave, Mambo, Lady Styling, Man Styling etc.

Cursuri gratuite

Cursuri dans Bucuresti Sector 1

Bachata Video

Cursuri gratuite de bachata, toate stilurile si toate nivelurile.

Cursuri gratuite

Cursuri dans Bucuresti Sector 1

Alte Stiluri Video

Cursuri gratuite de kizomba, merengue, cha cha cha, cumbia etc.

Cursuri gratuite

 
Siete loco este o alta "figura" demna de orice rueda care se respecta, fie ca este formata in Havana, Miami, Tokyo sau Bucuresti. De aceea, va invitam sa ii urmariti pe Andreea si Dimitrie cum va explica fiecare miscare si orice pas. Videoclipul instructional este un curs gratuit de dans oferit de Oportunidad prin intermediul proiecului european Oportunidance. Puteti afla totul despre proiect la adresa oportunidance.eu.
 
Cursuri de dans pentru adulti BucurestiO succesiune de intoarceri, un "spate in spate", miscari de maini ametitoare: sunt ingredientele care compun un Siete loco perfect. Doar pare complicat. Daca ii urmariti cu atentie pe cei doi dansatori din videoclip, totul devine simplu.
 
Spre deosebire de ceea ce se vede in stilurile Los Angeles sau New York (dansate "pe linie", sau "in doua puncte"), in salsa cubana totul se petrece "pe cerc", sau "in trei puncte" - ceea ce ii confera dansului impresia de rotund. Evident, totul se aplifica in rueda, unde cercurile mici, desenate de doi dansatori, se incadreaza in cercul mare (rueda), desenata de toti cei care alcatuiesc rueda la un moment dat. Amanuntele tehnice sunt importante, dar nu vitale. Pentru noi, intotdeauna, pe primul loc este comunicarea cu partenerul, conceptul lead & follow, dar si distractia. In cazul in care aveati vreun dubiu, va asiguram ca toate sunt prezente in rueda, dar si la orice curs de dans oferit de Oportunidad. Din plin!
 
Vizionare placuta! 

Oportunidance

DANCE YOUR WAY TO OTHER CULTURES
  • Scoala de dans Oportunidad, alaturi de institutii europene de prestigiu, va propune un proiect european unic!
  • Toate cursurile video sunt gratuite si inregistrate prin proiectul "Oportunidance".

Afla mai multe 

Incepatori video

Cursuri video gratuite pentru incepatori.

Intermediari video

Cursuri video gratuite pentru intermediari.

Avansati video

Cursuri video gratuite pentru avansati.