Cursuri dans Bucuresti Sector 1

Salsa Video

Cursuri gratuite de salsa LA, NY, Clave, Mambo, Lady Styling, Man Styling etc.

Cursuri gratuite

Cursuri dans Bucuresti Sector 1

Bachata Video

Cursuri gratuite de bachata, toate stilurile si toate nivelurile.

Cursuri gratuite

Cursuri dans Bucuresti Sector 1

Alte Stiluri Video

Cursuri gratuite de kizomba, merengue, cha cha cha, cumbia etc.

Cursuri gratuite

 
Atunci cand vine vorba de salsa, toata lumea pretinde ca "stie" adevarul: de unde a pornit, cum a evoluat, cui ii apartine stilul, denumirea, ideea. In mod cert, fiecare detine o alta varianta de realitate. Pe undeva, probabil, fiecare are dreptate. Salsa este in egala masura cubaneza, portoricana, newyorkeza sau universala. Asa cum, la fel de real, putem spune ca salsa este doar un sos. Nu un stil de muzica, nu un stil de dans, ci un sos sau o salata. Ma rog, este si o denumire care acopera o gama larga de ritmuri pe care un profan nu le-ar deosebi nici cu abecedarul in fata, insa astea sunt discutii demne de un rom vechi de cel putin sapte ani. Mai important este ca... cha cha cha!
 
decesalsamicIn materie de cha-cha, totul devine limpede si de necontestat: Enrique Jorrin este cel care a daruit lumii ritmul ce fascineaza de atatia zeci de ani ascultatorii si dansatorii din toate colturile lumii. 
 
Din pacate, cha cha cha este un dans care nu se bucura de mare popularitate in ringurile sociale. Poate pentru ca nu este la fel de simplu ca bachata sau kizomba, de exemplu. Astea sunt doar simple speculatii, insa. Un dansator complet isi va respecta propriile standarde si va aborda orice stil cu egala dorinta de invatare. 
 
In acest curs gratuit de dans puteti invata pasul de baza in cha cha cha, unul din faimoasele dansuri "on 2". Videoclipul instructional va este oferit de Scoala de dans Oportunidad prin intermediul proiectului european Oportunidance. Va dorim vizionare placuta!

Oportunidance

DANCE YOUR WAY TO OTHER CULTURES
  • Scoala de dans Oportunidad, alaturi de institutii europene de prestigiu, va propune un proiect european unic!
  • Toate cursurile video sunt gratuite si inregistrate prin proiectul "Oportunidance".

Afla mai multe 

Incepatori video

Cursuri video gratuite pentru incepatori.

Intermediari video

Cursuri video gratuite pentru intermediari.

Avansati video

Cursuri video gratuite pentru avansati.