Cursuri dans Bucuresti Sector 1

Salsa Video

Cursuri gratuite de salsa LA, NY, Clave, Mambo, Lady Styling, Man Styling etc.

Cursuri gratuite

Cursuri dans Bucuresti Sector 1

Bachata Video

Cursuri gratuite de bachata, toate stilurile si toate nivelurile.

Cursuri gratuite

Cursuri dans Bucuresti Sector 1

Alte Stiluri Video

Cursuri gratuite de kizomba, merengue, cha cha cha, cumbia etc.

Cursuri gratuite

 
Pentru multi dansatori, ritmul in cha cha cha poate fi o veritabila piatra de incercare. Mai ales daca ai inceput dansul "on 1", trecerea la timpul 2 poate fi cat se poate de dificila. Nu si daca stii ce ai de facut. De exemplu, acest curs gratuit de dans te invata cateva tehnici simple si eficiente ca sa poti dansa corect cha cha cha. Daca salsa se poate dansa in foarte multe feluri (din punct de vedere al ritmului), cu cha cha lucrurile stau putin diferit: se danseaza exclusiv "on 2". De ce? Pentru ca succesiunea ritmica specifica (ce te obliga sa faci acel "triple step" egal cu cha-cha-cha), daca este pasita corect, te va duce cu stangul in fata pe timpul 2 sau pe timpul 6, adica "on 2". 
cursuri de dans in bucuresti 
Sa luam o situatie imaginara. Avem un chitarist virtuos, care isi misca degetele pe grif extraordinar de repede, aproape ca nu le vezi. Insa... muzica lui nu suna bine. Habar nu are sa isi acordeze chitara, nu ii pasa de acest lucru si nu isi doreste decat sa impresioneze audienta cu viteza sa. Nimic mai sinistru! Corect? La fel este si cu dansul. Degeaba executi sute de "figuri" si succesiuni. Daca o faci pe langa ritm esti doar un bun gimnast social care nu va avea niciodata probleme cu varicele. Atat. Nu esti un dansator. 
 
Urmareste videoclipul instructional de dans, oferit gratuit de scola Oportunidad prin proiectul european Oportunidance, si invata prin tehnici simple cum sa dansezi corect cha cha cha. Este extrem de usor sa gasesti timpul bun atata vreme cat stii cum. Daca e ceva ce nu intelegi, nu ezita sa ne cauti prin mail, telefon, sau la sala. Avem cursuri de dans in centrul Bucurestiului, suntem o trupa vesela si efervescenta, iar cha cha cha este unul din dansurile noastre favorite. 
 
Vizionare placuta!

Oportunidance

DANCE YOUR WAY TO OTHER CULTURES
  • Scoala de dans Oportunidad, alaturi de institutii europene de prestigiu, va propune un proiect european unic!
  • Toate cursurile video sunt gratuite si inregistrate prin proiectul "Oportunidance".

Afla mai multe 

Incepatori video

Cursuri video gratuite pentru incepatori.

Intermediari video

Cursuri video gratuite pentru intermediari.

Avansati video

Cursuri video gratuite pentru avansati.