Cursuri dans - Cursuri salsa - Cursuri bachata - Cursuri kizomba!

Cursuri salsa Bucuresti Sector 1

Andra Tanasescu

Andra Tanasescu

Andra Tanasescu - instructor

Dansatoare impatimita, isi foloseste pregatirea profesionala (psihologie, training) pentru a transmite la cursuri tot ce are de impartasit. O prezenta fascinanta - la cursuri, pe scena, la petreceri. Isi dedica o mare parte a timpului pasiunii ei - dansul, pe care l-a inceput de la varsta de cinci ani. Este trainer si, intr-o zi, va ajunge campioana mondiala la bachata. Senzuala in dans si convingatoare prin tot ce face, va invita la cursurile saptamanale de bachata si lady styling.

"Daca poti visa un lucru, inseamna ca poate fi facut." - Andra

Ce spun cursantii nostri

  • I took salsa classes all over the world, from Finland to Chile. You are in my Top 3, for sure! imageSini, StudentaFinlandaMai mult...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Ultimele articole din Blog

Milonga

Scris de Daniel Nemes / Publicat: Miercuri, 31 Mai 2017
Inainte de tango a fost milonga. Termenul, "multe cuvinte", a ajuns sa denumeasca petrecerile, spatiul de dans iar apoi stilul de dans inrudit cu tangoul. Aparuta in sec IX, milonga se danseaza in perechi. Spre deosebire de tango, ritmul este mai alert iar datorita lipsei de spatiu din localurile vremii, dansatorii au ajuns sa se miste in cercuri concentrice in jurul salii pentru a nu se ciocni unii cu altii.
Citește mai departe...

Galerie

  • 1

stiluri de dans pe care le poti invata alaturi de noi